bezig met laden....!!!!!

CMS Website

U heeft gekozen voor een CMS website. Amii design gebruikt hiervoor Joomla CMS.

WAT IS JOOMLA CMS?

Joomla! is een content management systeem (CMS), waarmee Amii websites en krachtige online toepassingen bouwt. Met een content management systeem - de naam zegt het al - kun je de inhoud van je website bijhouden zonder dat je daarvoor veel technische kennis of vaardigheden nodig hebt.


Dus met een Joomla CMS kun je overal ter wereld waar je toegang tot internet hebt eenvoudig je website aanpassen. Je logt gewoon via een browser in op de "achterkant" van je website, waar je meteen nieuwe content kan plaatsen.


VOOR EEN CMS WEBSITE IS HET BEHEER NOODZAKELIJK


Door uw Joomla CMS website up-to-date te houden, samen met de templates & plugins die hierbij horen, wordt het voor hackers een stuk moeilijker om toegang te krijgen tot uw websitebestanden en uw database.


Vaak zijn verouderde CMS systemen en de bijbehorende plugins de reden dat hackers een "achterdeur" vinden naar uw database en uw websitebestanden. Dit komt omdat de technologieën naar een nog hogere veiligheid dagelijks verbeterd worden en dan moet ook uw Joomla CMS website en de bijbehorende plugins van uw website ge-update worden.


Als dit niet gebeurt, is uw website kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf, omdat ontdekte "lekken" niet automatisch gedicht worden.


Amii design zal met gebruik van extra tools zoals Google reCAPTCHA en inlog beveiligingscontrole Two Factor Authentication uw website extra beschermen, maar de verplichte updates blijven. Deze kunt u zelf of door ons laten doen.


AMII JOOMLA CMS WEBSITES ZIJN:


Responsief

Responsieve websites zijn sites die zo ontworpen zijn dat ze rekening houden met het schermformaat van het apparaat waarop ze bekeken worden.


Google vriendelijk

Doordat Amii websites snel laden, responsief en malware vrij zijn worden ze hoger door Google gewaardeerd.


HTTPS vriendelijk

Alle Amii websites worden met een HTTPS beveiliging opgeleverd.


Google reCAPTCHA

Alle contactformulieren zijn met Google reCAPTCHA beschermt zodat u minder spam krijgt.


Two Factor Authentication

Een extra bevestiging en dus extra beveiliging tijdens het inloggen, naast de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Wilt u een open en transparante samenwerking met Amii?