bezig met laden....!!!!!

HTML Website

Een website zonder beheer

Bij een Amii Joomla CMS website is het noodzakelijk om regelmatig alles te upgraden zodat er geen veiligheidsproblemen ontstaan. Amii HTML websites hebben dit probleem niet en dit is uiteraard een rompslomp die u kunt vergeten. U heeft met een Amii HTML website dus ook geen dure onderhoudspakketten nodig om alles steeds te laten upgraden, in het geval dat u dit zelf niet kunt of er de tijd niet voor heeft.


WAT IS HTML?


HTML of Hyper-tekst Mark-up Language is een wereldwijd geaccepteerde programmeertaal voor het opmaken van webpagina's. In de wereld van vandaag wordt het gewoonlijk gebruikt samen met JavaScript en Cascading Style Sheets (CSS) om webpagina's de look en feel te geven waar we naar verlangen. Door middel van HTML, kan het uiterlijk en de weergave van afbeeldingen, links, koppen, tekst, pagina-indeling en zo wat elk element van een webpagina worden geformatteerd.


WAAROM KIEZEN VOOR HTML?


Een CMS website vraagt veel meer dan gedacht wordt, CMS updates, backup, template updates, module updates dus een website met veel risico's. Denk maar aan hackers die malware op je website plaatsen. Is je website gehackt dan komen de extra kosten om de hoek kijken of ben je in het ergste geval alles kwijt. CMS website is gemaakt voor niet gespecialiseerde mensen die met grote eenvoud nieuwe pagina's op hun websites kunnen toevoegen met de bijbehorende foto's. Maar hoe vaak doe je dat eigenlijk?


GEBRUIK VAN GOOGLE TOEPASSINGEN


Amii HTML websites zijn optimaal geschikt voor Google. Ze zijn responsief en door het gebruik van HTML razend snel. We melden uw website gelijk bij Google en uw formulieren zijn met Google reCAPTCHA beschermt zodat u minder spam krijgt.


AMII HTML WEBSITES ZIJN:


Responsief

Responsieve websites zijn sites die zo ontworpen zijn dat ze rekening houden met het schermformaat van het apparaat waarop ze bekeken worden.


Technisch onderhoudsvrij

In een html website worden geen modules gebruikt zoals die in een CMS website. De HTML website is niet afhankelijk van de verandering van een PHP versie en werkt altijd.


Google vriendelijk

Doordat Amii HTML websites snel met laden, responsief en malware vrij zijn worden ze hoger door Google gewaardeerd.


Gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke website heeft een korte laadtijd, werkt op alle formaten en apparaten en is gebouwd volgens de laatste technieken.


AVG PROEF

Amii HTML website verzamelt geen gegevens van de bezoekers en maak geen gebruik van cookies


HTTPS vriendelijk

Alle Amii websites worden met een HTTPS beveiliging opgeleverd.


Google reCAPTCHA

AAlle contactformulieren zijn met Google reCAPTCHA beschermt zodat u minder spam krijgt.


Wilt u een open en transparante samenwerking met Amii?