LOADING....!!!!!

Amii Design

Waar techniek en design bij elkaar horen.

Over ons

Een goede website is als een maatpak, alles klopt er aan. De besturing van de site is plezierig en helder, de wijze waarop de informatie wordt ontsloten en niet in de laatste plaats de look and feel. Het op een juiste manier bij elkaar brengen van de webtechniek en uitstraling is de kracht van Amii design.


Sinds 2010 bouwt Amii design responsief websites en daarmee behoort Amii bij de eerste pioniers die deze webtechniek beheersen. We bouwen niet zomaar een website, eerst bepalen we met u samen het doel van de website. Waarvoor wordt deze gebruikt? Wie presenteren we? Bijvoorbeeld u persoonlijk als ZZP’er of uw bedrijf/verenging waar u bestuurder van bent. We maken met u samen ook keuze of u een CMS of HTML website wilt. Dit allemaal bespreken we tijdens een intake gesprek. De website bouwen we met u samen en u kunt het ontwikkeling proces online volgen.


Amii ziet elke website als een project en daarvoor hebben we een Amii project methode ontwikkeld gebaseerd op MSF project methode van Microsoft.


Wat de prijs betreft krijg u bij Amii de beste webtechniek voor de beste prijs, we zijn niet goedkoop maar ook niet te duur omdat u altijd betaald voor wat u nodig heeft. Bij ons wordt u niet verrast door extra kosten, Amii offerte zijn fix prijs in en alles wordt van tevoren met u besproken. We bieden ook een veilige en in prijs scherpe hosting pakketten aan, zodat u zorgeloos en goedkoop bij ons uw website kan hosten. In de loop van jaren is Amii naast een internet en design bureau ook een advies bureau geworden voor een startende ondernemer die we over alle zaken kunnen adviseren zoals webtechniek, huisstijl, netwerken en financiële zaken.


Ook voor uw huisstijl ontwerp of drukwerk kunt u ook bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld visitekaartjes nodig of een grootte banner voor de beurs dan kunt u ook bij ons terecht.

Wilt u een open en transparante samenwerking met Amii?